Cena mladenačke torte je 1350 din/kg bez obzira na vrstu torte i njenu dekoraciju.Vrh torte ( mladenci,burme i slično) kao i zahtevnije dekoracije ne ulaze u cenu i stvar su naknadnog dogovora.Stalak za tortu takođe nije uračunat u cenu i u obavezi ste da ga vratite odmah posle svadbe.

Svečane,dečije i torte za svaku priliku su 1090 din/kg, ako je dekoracija šlagom ili čokoladom i 1190 din/kg ako se radi fondan. Što se samih dekoracija tiče, njihove cene su različite i zato preporučujemo da se o tome dobro informišete kod naših majstorica. Sve dekoracije na tortama su podložne izmenama prema Vašim zahtevima i našim mogućnostima.

Predlažemo vam konsultacije sa nama a posebno kada su u pitanju mladenačke torte. Uz vaše želje i naše iskustvo i savete uvek ćemo doći do savršenog rezultata.

Porudžbine se primaju telefonom ili lično dolaskom kod nas.Ukoliko želite tortu koje nema u našem katalogu, a imate sliku, poželjno je da nam je pošaljete na mail – specijal.radionica@gmail.com a naš tim dekoratera će se potruditi da dobijete baš takvu tortu.

Plaćanje: avans 20% a ostatak prilikom preuzimanja torte.

Dostava se vrši našim vozilom sa klima komorom i to za teritoriju Pančeva bez naknade, teritoriju Beograda

1000-1200 din. po dostavi, a za sve dalje destinacije 35 din/km.